Семінар з впровадження інноваційного методу навчання в рамках проекту CВС-PracticeFirms в с. Орлівка

3 червня 2021 року в с. Орлівка, Одеської області, Україна, було проведено семінар з «Впровадження інноваційного методу навчання – віртуальні підприємства, а також просування важливості освіти і здорового способу життя» в рамках Європейського проекту «CВС-PracticeFirms – Інноваційна методика професійної підготовки та освітнього співробітництва на двосторонньому рівні Румунія-Україна», що фінансується Європейським Союзом в рамках Спільної Операційної Програми «Румунія-Україна 2014-2020». Організатором даного заходу стала Молодіжна громадська організація «Нове покоління Європи», яка є партнером в рамках проекту.

Загальною метою проекту є поліпшення доступності та можливості працевлаштування на ринку праці для 360 студентів та учнів середніх шкіл з Румунії та України, шляхом розвитку знань та вмінь, необхідних для сучасного ринку праці, гнучкого та динамічного завдяки між інституційній співпраці в галузі освіти без кордонів.

Дана подія була спрямована на інформування про конкретні заходи, які можуть бути реалізовані в рамках проекту, презентацію розробленої платформи eCPO з надання послуг консультування та професійної орієнтації, а також платформи Fe-Ro-Ua зі створення віртуальних підприємств, таким чином надаючи учням доступ до даної платформи та можливість демонструвати  виконання віртуальних операцій. В семінарі приймали участь старшокласники Орлівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.