Новини

04
Бер

Святкуємо 15 років сприяння підприємництву: успіх програми Erasmus for Young Entrepreneurs

Європейська комісія з гордістю відзначає 15-ту річницю програми Erasmus for Young Entrepreneurs (EYE), знакової ініціативи, покликаної сформувати майбутнє підприємництва в Європі. EYE сприяє міжнародній співпраці, збагачує підприємницькі навички та стимулює інновації.
Докладніше
15
Бер

Фінальна конференція проєкту «CBC-DEBUS – Інноваційний розвиток підприємницької освіти та стимулювання нового бізнесу в транскордонному регіоні»

15 березня 2023 року в м. Ізмаїл, Україна, відбулася фінальна конференція Європейського проєкту «CBC-DEBUS - Інноваційний розвиток підприємницької освіти та стимулювання нового бізнесу в транскордонному регіоні», що фінансується Європейським Союзом в рамках Спільної Операційної Програми «Румунія-Україна 2014-2020». Організатором даного заходу став Ізмаїльський Держаний Гуманітарний Університет, який є Бенефіціаром 1 в рамках даного проєкту.
Докладніше
17
Тра

Конференція із соціальної економіки Enterprising for Tomorrow

Наша команда, разом із Лабораторією соціальних інновацій м.Ізмаїл були дуже горді стати частиною такого масштабного та унікального заходу, як Enterprising for Tomorrow - Найбільша конференція із соціальної економіки у регіоні Румунії – Р. Молдова – Україна!
Докладніше
23
Гру

Лабораторія соціальних інновацій в дії

Лабораторія соціальних інновацій м.Ізмаїл активно підтримує заявників, які вирішили взяти участь у конкурсі бізнес-планів та намагаються виграти 7 500 Євро на відкриття свого соціального підприємства!
Докладніше
04
Чер

Семінар з впровадження інноваційного методу навчання в рамках проекту CВС-PracticeFirms в с. Орлівка

3 червня 2021 року в с. Орлівка, Одеської області, Україна, було проведено семінар з «Впровадження інноваційного методу навчання – віртуальні підприємства, а також просування важливості освіти і здорового способу життя» в рамках Європейського проекту «CВС-PracticeFirms – Інноваційна методика професійної підготовки та освітнього співробітництва на двосторонньому рівні Румунія-Україна»
Докладніше
04
Чер

Інформаційний семінар в рамках проекту CВС-PracticeFirms в с. Орлівка

3 червня 2021 року в с. Орлівка, Одеської області, Україна, було проведено інформаційний семінар в рамках Європейського проекту «CВС-PracticeFirms – Інноваційна методика професійної підготовки та освітнього співробітництва на двосторонньому рівні Румунія-Україна», що фінансується Європейським Союзом в рамках Спільної Операційної Програми «Румунія-Україна 2014-2020». Організатором даного заходу стала Молодіжна громадська організація «Нове покоління Європи», яка є партнером...
Докладніше
1 2 3 4